HTML

Türk Futbol

Milli Takım, Spor Toto Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Harry Kewell interjú a Fifa.com-ról

saiid 2009.05.15. 13:41

A válogatottra vonatkozó részletet nem közöljük (mert nem érdekel), nézzétek el ezt nekünk.

"Hogyan ízlik a futballista élet Törökországban? Mekkora különbség van a Süper Lig és a Premier League között?"

"Hogy őszinte legyek, nem is olyan sok. Ha megnézi, hogy a játékosok technikailag mennyire képzettek, nyugodtan mondhatjuk, hogy a legtöbb csapattársam könnyen játszhatna akár a Premier League-ben. Technikailag tehát nagyon jók.  Több jó játékosok van Törökországban, mint Angliában. Az egyetlen dolog ami problémás, az a védekezés. Tisztában kell lenniük annak fontosságával is. Törökországban mindenki támadni akar, ami nagyszerű a szurkolók nak, de egy rémálom a vezetőedzőnek. Összességében nincs sok különbség, erősek, gyorsak, jól képzettek a játékosok és tudnak futni."

"Távolodjunk el kicsit a labdarúgástól, milyen a kulturális élet Törökországban?"

"Törökország egy nagyon érdekes hely. Ha azt kérdezte volna, két évvel ezelőtt, hogy énék-e Isztambulban, akkor azt mondtam volna, hogy nem. Azt hiszem, Isztambul egy fantasztikus város, talán az egyik legjobb város, ahol voltam, és ezt nem csak azért mondom, mert itt élek most. De a kultúra, az emberek ... Nagyon tisztelettudók, az idősebb emberek felé irányuló tiszteletre máshol nem látsz ilyen példát, mint Törökországban. Minden meg van ami kell, az élelmiszerek, az éjszakai élet, a ruhák, mindent, amit akarsz - és az időjárás is..."

 

 

"Ha valaki azt mondaná, hogy az ő szurkolói jobbak (mint a Galatasaray szurkolói), azzal fogadnék, hogy nem."
      Harry Kewell a Galatasaray        szurkolóiról

 

 

 

"Mit szólsz a Galatasaray híres/hírhedt szurkolóihoz?"

A szenvedélynek olyan szintjét mutatják, amit előtte soha nem tapasztaltam. Fantasztikus támogatást kapunk tőlük. Nem hiszem, hogy bármely klub is megközelítene benünket e tekintetben. Ha valaki azt mondaná, hogy az ő szurkolói jobbak (mint a Galatasaray szurkolói), azzal fogadnék, hogy nem."

"Mesélj nekünk arról, hogy milyenek az elvárások egy Galatasaray-szintű klubbnál?"

Egy opció van, megnyerni a ligát. Második nincs. Ez a helyezés az elfogadott, ez pedig az első hely.

Forrás: www.fifa.com/worldcup/news/newsid=1056046.html#kewell+new+lease+life

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://turkfutbol.blog.hu/api/trackback/id/tr471123239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feyyaz 2009.05.15. 19:01:28

No tessék,erre itt van a Kewell interjú! Először elolvastam a Tuncay cikket,megírtam hozzá a kommentet,majd utána olvastam ezt az írást.(Mindig időrendi sorrendben,alulról olvasom Saiid dolgozatait,ha egy nap több is van).
És tessék kérem,Kewell maximálisan alátámasztja a véleményem! Őt is nagyon jónak tartom egyébként. Mindenit vissza,Tuncayt haza,Nihatot haza,Nurit haza!

Jamon Serrano 2009.05.15. 19:30:32

Saiid imái meghallgattattak: Aragóniai Lajos a szezon végén lelép. Gondolom hamarosan jön a cikk róla, arany színű, cirádás betűkkel.

UltrAslan 2009.05.16. 01:14:10

Szeretném megkérdezni, hogy valaki kozuletek dolgozik-e kint valaki?

Feyyaz 2009.05.16. 11:41:37

Hát én csak túristaként jártam kint,több alkalommal. Ha munkavállalásról van szó,gyere a www.turkinfo.hu honlapra,ott a fórumban megtalálod a válaszokat a kérdéseidre!
Türkiye!
süti beállítások módosítása