HTML

Türk Futbol

Milli Takım, Spor Toto Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Locsifecsi

saiid 2009.05.28. 20:55

     

  • A trabzoniak nem szaroznak, a fél Anderlechtet meg akarják szerezni (nem, Juhász Rolandot pont nem). Az argentin középpályás Lucas Biglia, a cseh csatár-középpályás Jan Polak és a marokkói középpályás Mbarak Boussouffa került a Bordo-Mavililer látószögébe. A Szosóból (Sochaux) pedig a horvát csatár Ivan Perisicet kívánták meg. 

 

  • A Beşiktaş kinézte magának a lengyel válogatott hálóőrét, Tomasz Kuszczakot, aki az idei szezon során sikeresen küzdötte vissza magát 3. számú kapusnak klubcsapatában, a Manchester Unitedben.

 

 

 

 

 

Rendkívűl viccesek szemetek leszünk az alábbi videóval:

www.youtube.com/watch

 

 

 

 

 

 

  • Ruud van Nistelrooy a Galatasaray első számú kiszemeltje (nem vicc!). A 32 éves csatár 2006 óta tagja a Real Madrid csapatának, ahol 67 mérkőzésen 45 alkalommal volt eredményes a cukorlábú hollandus. Mindenesetre BL indulás nélkül nehéz lesz Ruudit Iszatambulba csábítani, ugyanis bármilyen hihetetlen nincs BL-címe.

 

 

 

 

Tényleg nincs BL győzelme, utánanéztünk. Alaposan. Nagyon alaposan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Az Olympiakosz csapata (zsinórban 12-szer nyerték meg a görög bajnokságot) komoly erősítést tervez a nyárra, ugyanis a Bajnokok Ligájában is amaradandót szeretnének alkotni. Ezért (is) szeretnének két meghatározó Süper Lig játékost megszerezni. Egyikük Bobo a Beşiktaşból, míg Diego Lugano (szabadon igazolható a nyáron) a Fenerből.

 

 

Lugano nagy valószínűséggel távozni fog, mivel ingyen igazolható és nem sikerült szerződést hosszabbítania vele a vezetőknek (kérői között ott a Roma, a Lazio is). Bobo ha megy, akkor nagyon sok pénzért, ugyanis eszetlen jó szezont produkált idén! 

 

 

 

 

 

 

 

  • Június 5-én Franciaország-Törökország barátságos válogatott mérkőzésre kerül sor a Stade de France gyepén. Mivel mást nem tudunk még írni, ezért leírjuk a bwin oddsait a mérkőzésre: hazai 1.7, döntetlen 3.3, vendég 4.75.

 

  • A Fenerbahçe (és a török újságírók, vagy inkább csak ők) azon van, hogy a finoman szólva elb@szottaltázott szezon után változtasson. Bár még nem hivatalos Aragorn Lajos hazapakol, és az elnökség keresi az utódját. Csak a múlt héten megemlítettek (húdemennyileszmég!) 2 komoly nevet: Luciano Spaletti és Frank Rijkaard. Állítólag mindkettejükkel tárgyal(t) Aziz Yildirim elnök. Alexet vinni akarja az Anderlecht (muhaha!), Roberto Carlost a brazil Fluminense. Bevételi oldalra jósolják Fabio Bilicát, a Sivasspor védőjét és a Kayserispor középpályását, Mehmet Topuzt. Bekir İrtegün, a Gazientepspor védője a Radyospornak adott nyilatkozatában azt pedzegette, hogy lehetséges, hogy a Kanárikhoz szerződik.    

 

  • Tuncay csapata, a Middlesbrough kiesett a Premier League mezőnyéből. A menedzser Gareth Southgate a kiesés után azt nyilatkozta, hogy készek eladni a csapat két legjobb játékosát (Downing és Tuncay), hogy megerősítsék (?????) a keretet a League Championshipre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://turkfutbol.blog.hu/api/trackback/id/tr471149751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása