HTML

Türk Futbol

Milli Takım, Spor Toto Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Hírek, átigazolások

saiid 2009.07.18. 17:44

Az utóbbi 3 hétben fáradtak (és lusták voltunk) igen sok hírről, valamint átigazolásról maradtunk le. Mivel  legalább 60 átigazolást be kellene pötyögnünk, ezt most sem teszzük meg (igen, kényelmi okai vannak). Ellenben itt egy csudálatos link, ahonnan szuperhasznos információkhoz juthat az érdeklődő (a menüben Türkcell Süper Lig értelemszerűen):

goal.com/en/scores/transfer-zone

A fontosabb történésekről azonban szólunk. Most.

  • Fenerbahçe: Volkan Demirel marad (4 éves szerződés, évi 2 millió €) és nem lesz az arab angol Manchester City játékosa. Selçuk Şahin is marad. Ellenben Diego Lugano nem lesz jövőre kanári. Hiába tárgyaltak a felek körülbelül ezerszer, az uruguayi védő a távozás mellett döntött. A Fener nagyon dolgozik egy Bayern játékos megszerzésén is (Daum kitérő választ adott, mikor megkérdezték tőle, hogy Hamit Altintop lenne-e a célszemély). A sportdirektor, Aykut Kocaman mindezen idő alatt Brazíliába utazott, és ha már arra járt szerzett két játékost a Fenernek. Pablo Stifer Armero, aki kolumbiai és balszélső/balbekk a Corinthians csapatától érkezett, míg Cristian Mark Junio Nascimento Oliveira Baroni. A továbbiakban eltekintenénk a több km-es névtől, és az úriember művésznevét használnánk mi is: Cristian (Krisztián). A védekező középpályás szintén a Corinthians játékosa volt (? ugyanis róla ellentmondásos hírek vannak, jön-nem jön).
  • Galatasaray: A Rafa Benitez vezette Liverpool továbbra sem tett le arról, hogy az Oroszlánok újdonsült csapatkapitányát (és új mezszám tulajdonosát: 10-es a 66-os helyett) megszerezze. Arda Turan kivásárlási árát 13 millió angol fontra becsülik a hozzáértők. A Liverpool mellett további, meg nem nevezett angol, spanyol és olasz csapatok érdeklődnek a kis szélsőért.
  • Denizlispor: Francia csatárt igazoltak a Kakasok a belga bajnokságból. Nagyon durva tárgyalást folytatot le a két csapat egymással, melyről sikerült videót szereznünk.  www.youtube.com/watch A Denizlispor vezetője, ahogy a videó 16. másodpercében látható, egy egyszerű, de nyomatékos kijelentő mondattal eldöntötte, hogy 2009-től hol fog játszani Normann Sylla.
  • Beşiktaş: 30 éves védőt igazolt a Kartal Olaszországból. A Genovától megszerzett Matteo Ferrari (aki igazi multikulti, hiszen guineai anya és olasz apa gyermekeként született Algériában). Játszott az Interben, a Romaban, a Parmaban, az Evertonban. Masszív középhátvéd, aki 4 éves szerződést kötött új klubjával.

 

 

Nem tudom kinek mit mond az a név, hogy David Toya (kosárlabdásosdit játszott Körmenden és Debrecenben is), nah ő pont úgy néz ki, mint Ferrari (mármint ő itt a képen)

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://turkfutbol.blog.hu/api/trackback/id/tr511253416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feyyaz 2009.07.20. 20:55:03

Mivel a B.Leverkusen ellen láttam játszani Ardát, megnyugodtam,hogy marad Törökországban. Ezek szerint kissé korán örültem.
Tuncay-jal mi lesz?
Batuhan marad Eskişehirben,vagy visszajön hozzánk (anyaegyesület)?

saiid · http://turkfutbol.blog.hu/ 2009.07.21. 13:49:32

@Feyyaz:
Ardaval kapcsolatban nagyon kíváncsi vagyok, zsenialitása megkérdőjelezhetetlen.
Tuncayról még mindig nem hallani semmi konkrétumot.
Batuhant viszont gyakrabban láthatod, mint eddig. Feltéve, ha van Sport1-ed és szoktad nézni a Holland Bajnokságot. Batuhan ugyanis Dzsudzsák "címlap" Balázs csapattársa lesz a PSV Eindhovenben. Az Eskişehirspor nem tudott vele megegyezni, így a Kartal tulipántáborba küldte egy évre a legényt.

Feyyaz 2009.07.21. 22:23:35

Hova a fenébe??? Igen,van Sport 1-em,de minek Hollandiába?
süti beállítások módosítása