HTML

Türk Futbol

Milli Takım, Spor Toto Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Hogy mik vannak...

saiid 2009.05.19. 17:11

  • Şenol Güneş lesz a Trabzonspor vezetőedzője 2009. május 30-tól. Güneş trabzoni születésű, 453 mérkőzésen védte a bordó-kékek kapuját. A Trabzonspor edzői pozícióját is betöltötte korábban (1987/88, 1992-1996 és 2004/05). Ennél nagyobb tett volt az, amit a 2002-es világbajnokságon produkált a török válogatottal (3. hely, hogy is felejthetnénk el). Az UEFA 2002-ben az év edzőjének választotta. 

 

 

 

 

 

 

  •  Sercan Yıldırım pompázatos szezont produkál a Bursaspor csapatában. 11 gólnál tart idén a 19 éves csatár, mellyel felkeltette a török nagycsapatok (Galatasaray, Fenerbahçe és a Beşiktaş) érdeklődését. Állítólag vinné a Hamburg is.

 

 

Na most vagy gólt lőtt a Galatának, vagy fotósopp

 

 

 

 

 

  • Tegnap még azt hittük ez lesz a legviccesebb hír a hétre, de nem. Szóval most a Galatasaray vezetői próbálkoznak bukott edzőt, illetve csodacsatárt szerezni a következő idényre. Hogy honnan? A nagyonnagy Real Madridból. Bernd Schuster lenne az edzőjelölt, míg a futballista az örökígéretkispadmelegítő Javier Saviola. Meglátjuk...

 

  • Fatih Terim majdnem elvesztette jobb kezének középső ujját. Történt ugyanis, hogy a mester a nagy pihenésben kihajózni készült Bodrumból, amikor egy fránya kötél majdnem teljesen leszakította az ujját.

 

Azonnal Isztambulba szállították, ahol megműtötték. Szerencséjére a vérkeringés mindvégig megmaradt az ujjban, így sikerült visszavarrni. 15 nap pihenő, majd gyógytorna vár a mesterre. Igaz nem Bodrumban.

 

                           

  •  Giray Bulak eddig volt a Konyaspor edzője. A csapat vezetése nem várta meg az utolsó fordulót, és menesztette Burakot. A csapat az utolsó fordulóban Isztambulba látogat, és a Fener ellen kell kivívnia a Süper Ligben maradást. Nem lesz egy könnyű eset, főleg edző nélkül. Érdekes döntés. 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Tuncay lőtte a forduló gólját a világegyetemben a Premier Leagueben. Tessék megnézni:  www.youtube.com/watch

 

  • Az UEFA-kupa döntőjét szerdán (május 20.) az Isztambulban, a Fener stadionjában, a Şükrü Saracoğluban rendezik (Sahtar Doneck-Werder Bremen). Nagyon fontos mérkőzés a törökök szempontjából, akik pályáztak a 2016-os EB rendezésére. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • A következő gyögyszemre bukkantunk, hazánk egyik remekbebaszott remekbeszabott szennylapjának portálján. Idéznénk: "Mészölyt akarja a Fenerbahçe... Elképzelhető, hogy Mészöly Géza veszi át a nyártól a Fenerbahce irányítását. A török együttest az idei szezonban a tavaly Spanyolországgal Európa- bajnokságot nyert Luis Aragonés irányítja, ám vele elmaradtak a sikerek.
    A spanyol edzővel a „kanárik” elbukták a Török Kupát, és már csak matematikai esélyük van arra, hogy bajnokságot nyerjenek. A Fener ugyanis néhány fordulóval a vége előtt csak ötödik a Süper Ligben, és kilenc pont a hátránya a listavezető Sivassporral szemben.
    A vezetőkkel már közölte Aragonés, hogy a szezon végén biztosan távozik, igaz, a rutinos szakember előremenekült, elvégre egy ilyen pocsék idény után alighanem amúgy is kirúgnák. És itt jöhet képbe Mészöly Géza. A Vasas vezetőedzője hamarosan szabadon igazolható lesz, tudniillik a bajnokság végén lejár a szerződése Angyalföldön.
    Más kérdés, hogyha valóban megérkezne egy hivatalos ajánlat a Fáy utcába, aligha gördítene bárki is akadályt egy ilyen fantasztikus lehetőség elé. Amikor Mészölyt megkerestük, nem lepődött meg a .... értesülésén.
    – Én is hallottam, hogy állítólag felvetődött a nevem a Fenernél, és ez még akkor is hatalmas megtiszteltetés, ha csak pletykáról van szó – mondta Mészöly Géza.
    – Hivatalosan még senki nem keresett, de azt gondolom, bármelyik magyar edző örömmel fogadna egy ilyen hívást."

Kérem szépen, aki először mondja be a megfejtést, vagyis azt, hogy honnan szereztük az "információt", az küldhet nekünk egy Queen számot, és ígérjük (kínok kínját átélve, de csakazértis) meghallgatjuk.

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://turkfutbol.blog.hu/api/trackback/id/tr221131763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamon Serrano 2009.05.20. 13:38:59

http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=20951

És akkor csatolom a Queenok kínját is:
http://www.youtube.com/watch?v=MMz-wi50ACU

Egészségedre!

saiid · http://turkfutbol.blog.hu/ 2009.05.20. 14:30:47

@Jamon Serrano: Ön nyert!
Jajjdenagyonjó volt! Azonnal könnybelábadott a szemem. Mindkettő. Megható egy zeneszám, imádom mikor BrájenMéj játszik. Ahogy játszik.

Feyyaz 2009.05.21. 00:01:12

Şenol Güneş még Mészöly Kálmán kapusa volt a török válogatottban.
Igen,Sercanra már én is felfigyeltem az év elején,szerintem már "A" válogatott kerettag is volt valamelyik meccsen. Egyébként októberben tényleg rúgott gólt a Galatának,mégpedig győzteset!

saiid · http://turkfutbol.blog.hu/ 2009.05.21. 08:50:35

@Feyyaz: A spanyolok elleni selejtezőkön.
süti beállítások módosítása